Висококачествени въглеродни влакна от ABS за Toyota RAV4 2019 2020 Капак на рамото на чистачките за заден прозорец на автомобила Облицовка на аксесоари за автомобил 3 бр.

Висококачествени въглеродни влакна от ABS за Toyota RAV4 2019 2020 Капак на рамото на чистачките за заден прозорец на автомобила

BGN 27.00
BGN 31.84
 

В магазина
Брой продукти

Предоставете номер за проследяване Описание : Име на продукта : Висококачествени ABS въглеродни влакна за Toyota RAV4 2019 2020 Автомобилен заден капак на чистачката на капака на таблата Подстригване на аксесоари за автомобил 3 бр. Материал : ABS Въглеродни влакна Приложими модели : За аксесоари Toyota RAV4 Модел Година : 2019 2020 Пакет : 3 броя / Комплект Метод на инсталиране : Стъпка 1 : моля, почистете мястото с 50% алкохол, за да сте сигурни, че няма прах. Стъпка 2 : отстранете лепилото отзад Стъпка 3 : загрейте лепилото с пистолет с горещ въздух (Съветът за поставяне с доставената лента е да загреете дръжките и капаците, което прави лепилото върху лентата по-лепкаво и те ще останат завинаги! ) Стъпка 4 : инсталирайте продуктите на правилното място, Donand # 39t измийте колата си в рамките на 48 часа. Моля, сравнете вашия автомобил със следната снимка, той е подходящ само за следната снимка.ако те са еднакви.моля, бъдете уверени да го закупите, благодаря Характеристика : 1. Чисто нов 2. Гарантирано високо качество. 3. Лесна инсталация. 4. Уверете се, че повърхността, върху която ще се нанася продуктът, е чиста, суха и без никакви болести, мазнини и восък. 5. Определете точното местоположение на продукта. 6. Отстранете защитното фолио от лепилото, подравнете внимателно и след това натиснете здраво, за да осигурите правилната адхезия. 7. Не премествайте продукта и не мийте колата си в рамките на 24 часа след инсталирането. Забележка : Твърде много модели автомобили, преди покупката може да се консултира с нас приложимия проблем. Благодарим ви за вашата подкрепа. Приятно пазаруване. Леко загрято двустранно лепило, Стабилността ще бъде значително увеличена. Подгряване на двустранно лепило, когато температурата е под 20 градуса по Целзий. Снимките са само за справка. Действителният продукт ще надделее. Вашето удовлетворение е нашата най-голяма грижа. Моля, свържете се с нас, за да разрешим по-добре всеки проблем, преди да оставим неутрална или отрицателна обратна връзка Благодаря много! * Всички артикули ще бъдат изпратени чрез регистрирана въздушна поща или ускорена услуга за доставка, ще се предлага номер за проследяване. * Всички артикули ще бъдат изпратени в рамките на 3 работни дни. * Ако не получите артикула си навреме, моля, свържете се с нас незабавно за допълнителна помощ. Благодаря за разбирането.

Подробности

Произход:
CN (Произход)
Дължина на артикула:
0 инча
Тип на артикула:
Хром. Материал
Тегло на артикула:
0 кг
Специални характеристики:
Декорация и защита
Модел на автомобила:
За Toyota RAV4
Ширина на артикула:
0inch
Сертифициране за външно тестване:
CCC
Година на модела:
2019 2020
Диаметър на артикула:
0inch
Височина на артикула:
0inch

Те също купуват с този продукт