Напояване на градината 6 мм сферично Антикапельное устройство маркуч и микро-дюзи градинарство напоителна система маркуч аксесоари 100 бр.

Напояване на градината 6 мм сферично Антикапельное устройство маркуч и микро-дюзи градинарство напоителна система маркуч аксесоари

BGN 48.00
BGN 60.42
 

В магазина
Брой продукти

Име на продукта : сферична Антикапельный гнездо устройство размер : от едната страна се свързва с диаметър 5 мм,другата страна да се свързва с вътрешен диаметър 7,5 мм. Материал : пластмаса и силикагел опаковка : 100шт(само сферично Антикапельное устройство) използване : използва се за свързване на микро-спрей глави за основния маркуч или позволява на микро-спрей за главичката виси с главата надолу на шланге, предотвратяване изтичане на вода след приключването на воден клапан. Метод на свързване : едната страна се свързва с конектор 5 мм, другата страна да се свързва с микро-спрей глава. Характеристики на продукта : 1.там высокомарочная "o"единни контур гел силициев диоксид вътре, добра пропускливост и дългата продължителност на живота. 2.Когато налягането на системата до известна степен, линия силикагел излиза от маркуч с клапан се отваря автоматично, водата изтича. 3.Когато налягането на системата до известна степен, линия силикагел вкопчил за маркуч с клапан автоматично се затваря, за предотвратяване на вытекание вода. Основното приложение на продукта се крие в края спрей за главата и предотвратяване изтичане на вода. Транспортиране Забележка : срок на доставка от понеделник до събота, неделя, национални празници, не грузят. Когато купувате стоки на Aliexpres, уверете се, че вашият адрес е правилен английски адрес и пълно име. Гаранционни рекламации : когато вие получавате колет, има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас. Моля, повярвайте, че ние ще ви дадем задоволителен резултат, моля ви, не позволявайте да ни злонамеренную оценка, ние сме честен магазин, надявам се да получа вашето разбиране и подкрепа.

Подробности

Тип:
Градински Конектори Вода
Стандарт:
ANSI
Материал:
Пластмаса
Номер На Модела:
6мм
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
търговска марка:
WZCWJNLGM
Тип Конектор На Градински Вода:
Края Съединители, Маркучи
Име:
сферично противоскользящее устройство
Тип:
Конектор за Градински вода
Материал:
Пластмаса
Технически характеристики:
5мм до 7.5 мм
Тегло:
670g
Брой:
100шт

Те също купуват с този продукт