Сверхтвердая высокоуглеродистая прът 3.6/4.5/5.4/6.3 m 28 Ultra Light Carp Taiwan Fishing Rod преносима телескопичен прът нахлыстовая

Сверхтвердая высокоуглеродистая прът 3.6/4.5/5.4/6.3 m 28 Ultra Light Carp Taiwan Fishing Rod преносима телескопичен прът

BGN 198.00
BGN 208.40
 

В магазина
Брой продукти

След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.6 m-6,3 м
Тегло : 84-191 г
Закрита дължина : 113 см
Горен диаметър : 1. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка (с изключение на щети, причинени от човешки фактор).
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.2 мм
Диаметър на дупето : 15,2-20,2 мм
Лесен за переноске и висококачествени материали. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане.примамката може да се използва на много места, като например : река, поточе, изкуствено езеро, езеро и така нататък. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.в комплекта е включен само един прът за риболов, които не са включени други стоки.modname=ckeditor
Основна Информация :
Тип въдици : тайвански риболовен прът
Дължина на прът : 3. Супер лесен, супер твърд!
Забележка :
1. Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

Подробности

Дължина:
3,6 м 3,9 м, 4,5 м, 4,8 м 5,4 м, 6,3 м
търговска марка:
suv
Позиция:
Океанская Скала Fshing, Океанская Плажната Риболов, Езеро, Река, Язовир Изкуствено Езеро, Поток,
Категория:
Тайвански Рибарски Прът
Материал:
въглерод
Твърдост:
Труден
Горна Диаметър:
1.2 мм

Те също купуват с този продукт