вискозный френски килим с ръчно възел дебели плюшени килими Savonnerie килим по поръчка 6.4 X 9.51' lx1601 129 gc85savgy16

вискозный френски килим с ръчно възел дебели плюшени килими Savonnerie килим по поръчка 6.4 X 9.51' lx1601 129 gc85savgy16

BGN 1460.74
 

В магазина
Брой продукти


вискозный френски килим за ръчен възел дебели плюшени килими Savonnerie килим по поръчка 195 X290cm 6.4 "X 9.51' lx1601 129 gc85savgy16
Как става : ръчно възел
Форма : Правоъгълник
Нов с бирками : чисто нов, неизползван и неношеный предмет (включително елементи ръчна изработка) в оригиналната опаковка (например, оригиналната кутия или чанта) и/или с прикрепена оригинални бирками.Преглед на всички определения на условията-отваря в нов прозорец или таб.. Прочетете повече за състоянието на тази подложка в наличност няма. Ние ще направим нова подложка за вас по ваша поръчка.
Ако искате отговарят на определени цветове, можете да ни изпратите мостри от плат, и нашият дизайнерски екип ще отговаря на тях в вашия килим. Ъглов проба ще бъде направена и изпратена. Ще откриете, че вие ще получите, преди да си килим ще бъде на ткацком машината. Никакви изненади.
Моля, свържете се с нас за да получите оферта, Ако имате нужда от друг размер или цвят.
Качествени проби са на разположение за изпращане, за да сте сигурни, че обичате нашето качество, преди да поръчате.
Описание на продукта * ръчно подвързване точно същото, както е било във Франция век преди * това е репродукция, а не имитация * 100% нова зеландия кожа * памучен основа * вълнен материал е отличен за устойчивост на петна и учене през целия удоволствие
Моля, обърнете внимание, че килима не е идеално хоризонтален, когато бяха направени тези снимки. Криви линии на килима-това не е дефект, а е само резултат от свиване линии на килима се дължи на факта, че той не е поставен идеално гладко. Капакът ще изчезне след няколко месеца.
Искате ли килим по поръчка? * На разположение нестандартни проекти * на разположение нестандартни размери * разположение на нестандартни цветове * създаване на килима своите мечти, да ни изпратите снимка * ние се стремим към качество на продуктите, и Вашето удовлетворение е гарантирано на 100% !
Дизайнери и търговци са повече от добре дошли. Този килим може да бъде произведен по поръчка, ако имате нужда от друг размер. Дизайн също може да се персонализира. Няма ограничение за всякакви промени, като допълнения и изключения. Например, вие може да замени една рамка от други проекти или премахване на медальон. Цветовете също могат да бъдат персонализирани. Ако искате, винаги можете да ни предоставят мостри от плат, боя, проби от прежда и т.н.. можем да ги сравним по килима . Ще бъде направена стачка, за да сте сигурни, че крайните резултати отговарят на вашите изисквания.
За френски килими Savonnerie килими Savonnerie основно тъчаха за дворци по специални поръчки. Тези рисунки са създадени под ръководството на художници кралски дворове. Тези рисунки, направени под ръководството на художници кралски дворове, се състоеше от naturalistic флорални мотиви, гербов и хералдиката устройства, както и някои архитектурни мотиви. Много килими перекликались с елегантни тавани на стаи, за които те са осъдени. Най-голям период за Савоннских на килими е между 1650 и 1789 година. Френски килим Savonnerie-идеалният спътник за стая с европейската или традиционни мебели и интериор.

Подробности

Размер:
195X290cm
търговска марка:
emilrugs.com
Стил:
Европа
Воспользуйся:
Къща, Спалня, Хотел, Декоративна, Молитва, Реклама
Място:
дневна
Вид На Модела:
Растение
Форма:
правоъгълник
Материал:
100% вълна
Дизайн:
Aubusson
Техника:
ръката е свързана възел
Номер На Модела:
lx1601 129 gc85savgy16
Стил Пране:
сухо пране
Стая:
Спалня
Възраст:
2000-сега
Размер:
9' x 12'
Държава производител:
Китай
Име на продукта:
савоннский килим
Модел:
медальон
Дебелина на:
12 мм
Стил:
Традиционен Европейски
В основата на:
100% памук

Те също купуват с този продукт